Upozornění pro diváky - Nebílovské divadelní léto

UPOZORNĚNÍ PRO DIVÁKY _Nebílovské divadelní léto Z technických důvodů v kombinaci s nepřízní počasí jsme byli nuceni zrušit představení „Bez předsudků“. Silné poryvy větru, které provázely dešťové přeháňky, zcela zničily scénu na jevišti i polovinu hlediště. Kvůli přetrvávajícím technickým potížím se zrušilo i představení „Penzion pro svobodné pány“. Všem divákům se omlouváme za vzniklé komplikace a nabízíme dvě možné varianty řešení.

UPOZORNĚNÍ PRO DIVÁKY _Nebílovské divadelní léto

Z technických důvodů v kombinaci s nepřízní počasí jsme byli nuceni zrušit představení „Bez předsudků“. Silné poryvy větru, které provázely dešťové přeháňky, zcela zničily scénu na jevišti i polovinu hlediště. Kvůli přetrvávajícím technickým potížím se zrušilo i představení „Penzion pro svobodné pány“. Všem divákům se omlouváme za vzniklé komplikace a nabízíme dvě možné varianty řešení.

  1. VRÁCENÍ VSTUPNÉHO

Vstupenky můžete vracet na místě jejich zakoupení, a to od pondělí 7. záři do středy 30. září 2020. V případě zakoupení vstupenek prostřednictvím portálu www.plzenskavstupena.cz (kartou online, převodem, na dobírku) bude zákazníkovi vstupné vráceno na základě předchozí písemné žádosti doručené na adresu Centrální rezervační kanceláře (e-mailem na  Info@plzenskavstupenka.cz.)

 

  1. VÝMĚNA VSTUPENEK

Vstupenky na obě zrušená představení budete moci vyměnit za libovolné vámi zvolené představení z programu příštího ročníku Nebílovského divadelního léta, tedy ročníku pořádaného v roce 2021. Chápeme, že byste v tomto případě rádi znali program příštího ročníku, nicméně ten je znám vždy v první čtvrtině roku, ve kterém se daný ročník koná. Ale vždy jsme do Nebílov přivezli skvělé účinkující ve vynikajících divadelních představeních, takže se i příští rok máte rozhodně na co těšit. V případě výměny vstupenek nás kontaktujte na e-mailu synagogaconcerts@email.cz.

 

V obou případech, tedy při vracení vstupenek i při jejich výměně, je třeba předložit a odevzdat vstupenky ze zrušeného představení.

 

Děkujeme za pochopení.